header 01

ONZE WERKPLAATS

Werkplaats
PE Cars heeft een eigen, goed uitgeruste werkplaats. Wij zijn volledig gericht op het onderhouden en repareren van Amerikaanse auto's. Uw probleem of storing wordt snel en vakkundig door ons verholpen. Daarnaast beschikken wij over diagnoseapparatuur en gereedschappen die speciaal voor de reparatie en onderhoud van uw auto zijn ontwikkeld zijn.

ONDERHOUD


Amerikaanse wagens staan bekend om hun betrouwbaarheid. Maar ook voor deze auto's geldt: goed onderhoud voorkomt problemen. Of uw auto door ons geleverd is of door een collega, u bent van harte welkom voor uw onderhoudsbeurten en reparaties.

100OLYMP-P7310518 P7310518

ONDERDELEN

 

 

Wij leveren alle onderdelen voor Chevrolet, Ford en Dodge. Of het nu gaat om originele of after-market onderdelen, wij leveren tegen kwaliteit tegen een goede prijs. Ook voor uw 4x4 banden bent u bij PE Cars aan het juiste adres.

 

100OLYMP-P3020022 P3020022

KEURINGEN


Heeft u zelf een auto op het oog in Amerika of Canada? PE Cars kan het gehele import traject voor u verzorgen, inclusief alle keuringen en het op Nederlands kenteken zetten. Natuurlijk verzorgen wij ook de APK keuring voor u.

 

LPG INBOUW


Met de huidige benzineprijzen wordt het steeds voordeliger om op LPG te gaan rijden. Bij PE Cars kunt u terecht voor LPG systemen van de merken Prins en Vialle.