Skip to main content

Onze Werkplaats

PE Cars heeft een eigen, goed uitgeruste werkplaats. Wij zijn volledig gericht op het onderhouden en repareren van Amerikaanse auto's. Uw probleem of storing wordt snel en vakkundig door ons verholpen. Daarnaast beschikken wij over diagnoseapparatuur en gereedschappen die speciaal voor de reparatie en onderhoud van uw auto zijn ontwikkeld.

Onderhoud

Amerikaanse wagens staan bekend om hun betrouwbaarheid. Maar ook voor deze auto's geldt: goed onderhoud voorkomt problemen. Of uw auto door ons geleverd is of door een collega, u bent van harte welkom voor uw onderhoudsbeurten en reparaties.

Onderdelen

Wij leveren alle onderdelen voor Chevrolet, Ford en Dodge. Of het nu gaat om originele of after-market onderdelen, wij leveren kwaliteit tegen een goede prijs. Ook voor uw 4x4 banden bent u bij PE Cars aan het juiste adres.

Keuringen

Heeft u zelf een auto op het oog in Amerika of Canada? PE Cars kan het gehele import traject voor u verzorgen, inclusief alle keuringen en het op Nederlands kenteken zetten. Natuurlijk verzorgen wij ook de APK keuring voor u.

LPG inbouw

Met de huidige benzineprijzen wordt het steeds voordeliger om op LPG te gaan rijden. Bij PE Cars kunt u terecht voor LPG systemen van de merken Prins en Vialle.